Ben jij een gedreven en ambitieuze psychiater met affiniteit voor de doelgroep dove en slechthorende mensen? Dan hebben wij dé kans voor jou! GGMD, dé landelijk werkende zorgorganisatie voor mensen met een auditieve beperking, zoekt een Psychiater Volwassenen.

Bij GGMD bieden wij niet alleen behandeling, maar ook begeleiding en training aan onze cliënten. Onze multidisciplinaire aanpak is onze kracht en wij werken waar mogelijk herstelgericht en vanuit de visie van positieve gezondheid.

Als psychiater bij GGMD ben jij verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van cliënten met diverse psychische/psychiatrische klachten en een auditieve beperking. Jouw werkzaamheden omvatten onder andere diagnostisch onderzoek, farmacotherapie en eventueel psychotherapie, crisisbeoordelingen en consultatie aan diverse zorgverleners.

Naast een uitdagende functie bieden wij jou ook goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een salaris volgens de CAO GGZ, ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden en administratieve ondersteuning door een medical scribe.

Wij zoeken een psychiater met een afgeronde artsenopleiding en specialisatie psychiatrie (WO+), RGS-registratie, gedegen kennis en ruime ervaring met onderzoek, behandeling en begeleiding en een onderzoekende en nieuwsgierige houding. Affiniteit met de doelgroep is een must en ervaringsdeskundigheid wordt bij GGMD zeer gewaardeerd.

Openstaande vacatures voor psychiaters:

Ben jij enthousiast en sta jij stevig in je schoenen? Durf jij buiten de kaders te denken en te handelen in crisissituaties? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren! Open sollicitaties zijn ook welkom: sollicitaties@ggmd.nl of neem contact op met Avril.

solliciteren GGMD contact

Ga naar de inhoud